Egy magányos titkárnő egyedül marad az irodában, miután mindenki más hazament. Kis zugából, régi filmes magazinok fotóit felhasználva, az álmodozások világába menekül. Ott a negyvenes évek elbűvölő filmcsillaga, és végre rátalál az ideális szerelemre. Ám ahogy a történet kibontakozik, ahogy a képzelet és a valóság összeütközik, romantikus meséje Hitchcock rémálmává válik!

Ez az egyszemélyes előadás a romantikus fantáziák megszállottságát és veszélyeit tárja fel. A fekete-fehér nyelvezete a papírkivágások és a tárgyszínház “low-tech” univerzumává alakul át, abszurd, fájdalmas és humoros feszültséget teremtve.

“A Yael Rasooly által írt ‘Paper Cut’ egy ritka példa arra, hogy a vad fantázia és a lenyűgöző improvizációs készség aprólékos átgondoltsággal és befektetéssel keveredik. A médium iránti szeretet, amely minden egyes ésminden egyes jelenetben, emlékeztetett arra, hogy néhány élmény csak a színházban lehet átélni.”- Etgar Keret

“egyike azoknak a művészien furcsa szólóelőadásoknak, amelyek miatt érdemes megnézni a New York-i Nemzetközi Fringe Fesztivált… Ms. Rasooly ügyesen ötvözi az előfeltevést és a kivitelezést…” Anita Gates, New York Times (2011. augusztus)

Trailer (english):

Tralier (française):

 

Előadás időpontok

Dátumok

Az előadás létrejöttének támogatói: